Antigravitation

Ett nytt nyhetsbrev med idéer och spekulationer kring framtidens cirkus, statskonst och vissa återkommande fantasier om nån sorts semiautomatisk lyxkommunism.

Ett nytt nyhetsbrev av Olle Strandberg.
Varannan söndag!

Det kommer å ena sidan vara ett mail i mängden av mail. Det är den bistra sanningen. Å andra sidan kommer det vara unikt i sitt slag. En svensk text med idéer och spekulationer om cirkus, scenkonst, statskonst, ny teknologi och beslutsfattande.

Det första brevet kommer i december och snuddar vid akrobaters relation till ekonomen och författaren Nassim Nicholas Talebs bok Skin in the game samt en fantasi om gemensamt risktagande genom blockchain (som även är en del av det aningen sexigare begreppet distribuerade digitala liggare).


Om Olle Strandberg

Olle Strandberg är en regissör och konstnär verksam inom cirkusområdet. Hans produktioner har spelat otaliga gånger för en världsomspännande publik. Han var tidigare regissör för Cirkus Cirkör (2011-2018). Idag är Olle verksam som grundare och konstnärlig medarbetare på Saloranta & de Vylder, initiativtagare och projektledare för The Sphere och sitter på ett antal förtroendeuppdrag inom kultursfären.


Prenumerera

Garanterat ett av Cybermåndagens mest timida erbjudanden.


Vi hörs snart,
Olle Strandberg